MIKÄÄN EI OLE PYSYVÄÄ

Mikään ej ole pysyuvään Pirkko KoskenkylaLauren elää elämänsä kevättä, mutta hänen nuoruuttaan varjostaa suru hänen kadonneesta ja hänen kuolleeksi luulemastaan rakastetusta. Mitä tapahtuu, kun kadonnut herää henkiin? Mikä on hänen synkkä salaisuutensa, josta kellään ei ole aavistustakaan.

Tämän kertaisen romaanin tapahtumat sijoittuvat pääosin Pariisiin ja Etelä-Ranskaan.

 

 

VAIN MUUTOS ON PYSYVÄÄ

 

Kirjana_finalTekijä: Pirkko Koskenkylä

Romaani: Vain muutos on pysyvää

Kustantaja: Airut Kustannus Oy
ISBN 978-952-67703-8-3
Kirjastoluokka: 84.2
Kieli: suomi
Pehmeäkantinen, liimanidottu
Koko: 145×210
sivumäärä: 362
Kirjakaupoissa kesäkuun alku 2021

Vain muutos on pysyvää on odotettu jatko Mikään ei ole pysyvää romaanille, mutta se toimii myös itsenäisenä ja mukaansatempaavana lukuelämyksenä.

Jeanin elämä muuttuu dramaattisesti, kun hän saa tietää, ettei olekaan se, jona on itseään siihen asti pitänyt. Pahinta asiassa on, että hän kuvittelee olevansa naimisissa sisarensa kanssa. Vaimoonsa Laureniin syvästi rakastunut mies sulkee kotinsa oven ja lähtee kohti varmaksi suunniteltua kuolemaa, mutta kohtalo puuttuu peliin.

Biologisten vanhempien etsintä alkaa neljänkymmenen vuoden takaisista tapahtumista pariisilaiselta synnytysklinikalta ja yllätyksiä on luvassa. Samanaikaisesti kymmenvuotias äidistään orpo ja kovia kokenut afgaanipakolainen Ana etsii isäänsä. Mitä yhteistä näillä kahdella isän etsijällä on?

Tämä korona-ajassakin tiukasti liikkuva romaani vie lukijan jännittävälle matkalle Pariisiin, Afganistaniin ja Champagnen maakuntaan.

Tämän ajankohtaisen ja jännittävän ihmisuhderomaanin on editoinut FM Marjatta Hietaniemi ja kirjan ulkoisesta asusta vastaa graafikko Pirkko (Pike) Rautiainen, kuten aiemmistakin kirjoistani.

Author

Bargemonissa, Ranskassa toukokuussa 2021

Pirkko Koskenkylä